by etnew | اسفند ۲۵, ۱۴۰۰ ۵:۳۶ ب.ظ
خانم پویا محمودیان معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث فرهنگی در این مراسم هنر حصیر بافی را پاکترین صنعت و درآمدش را حلالترین آن دانست و افزود: هنرمندان حصیر باف با درآمد و حاصل دسترنجشان در این حوزه عمدتا به سفرهای زیارتی کربلا و مکه میرفتند و فعالیت در این حوزه مانند کارهای مقدس است.
وی با بیان این که از امروز نگاه ملی به بافق تغییر میکند و این اقدام شهردارحرکتی به یادماندنی است که این شهر را در سطح کشور معرفی خواهد کرد،ادامه داد: پیگیری مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر باعث شده است که بافق در اکثر رویدادهای گردشگری در استان یزد و کشور زبانزد باشد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث فرهنگی،با بیان این که جای خالی بازارچه فروش محصولات حصیری در بافق محسوس است،تاکیدکرد: با توجه به در دسترس بودن مواد اولیه حصیربافی، این هنر میتواند موجب اشتغالزایی و رونق اقتصادی منطقه و ایجاد غرفههای فروش شود.
محمودیان همچنین در دیدار از کارگاههای حصیربافی واقع در میدان خان شهربافق، بهمنظور بررسی ظرفیتهای این شهرستان برای تبدیلشدن به شهر ملی حصیر،افزود: این هنر در رونق اقتصاد شهرستان بافق، نقش مؤثری ایفا میکند.
سیدعلی نوروززاده، شهردار بافق هم به ساخت و راه اندازی باغ ایرانی اشاره کرد و افزود: این مجموعه در سطح کشور از نظر طراحی و توسعه کم نظیر است و قسمت خوب آن با ۲۸ واحد تجاری به کارگاه صنایع دستی اختصاص دارد. محمدعلی صمیمی، فرماندار شهرستان بافق و محمدرضا دهقان معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان یزد نیز به مقوله صنایع دستی و مزیتهای آن پرداختند و از شهردار و مجموعه کارکنان شهرداری و حمایتهای شورای اسلامی شهر به دلیل رویداد بزرگ «بافق، شهر ملی دست بافتهها» قدردانی کردند.
Source URL: https://www.ettelaat.org/?p=611702
Copyright ©2022 روزنامه اطلاعات unless otherwise noted.