ُسرویس خبر:«نازنین زاغری»که به جرم جاسوسی برای انگلیس در ایران دستگیر وتحمل کیفری کرده بود، صبح دیروزبرای انتقال به انگلیس به تیم انگلیسی در فرودگاه امام خمینی(ره) تحویل داده شد.
ذبیح الله خداییان سخنگوی قوه قضائیه دیروز در رابطه با آخرین وضع پرونده نازنین زاغری و انوشه آشوری، ۲ محکوم امنیتی که آزاد شدند، گفت: خانم نازنین زاغری به پایان جاسوسی برای سرویس جاسوسی کشور انگلیس به ۴ سال حبس محکوم شده بود که مدت حبسش به اتمام رسید و بر همین اساس ممنوع الخروجی وی لغو و آزاد شد.
وی ادامه داد: او پرونده دیگری هم دارد که در آن محکوم به یک سال حبس شده بود، ولی این پرونده تاکنون به اجرا گذاشته نشده است.
خداییان در مورد وضعیت قضایی پرونده انوشه آشوری اظهار داشت: انوشه آشوری، به اتهام همکاری با سرویسهای امنیتی کشورهای بیگانه و به جرم جاسوسی به ۱۰ سال حبس محکوم شده بود و حدود ۴ سال و ۷ ماه از مدت محکومیتش سپری شده بود که تقاضای آزادی مشروط کرد.
سخنگوی قوه قضائیه اضافه کرد: او به عنوان دست مزد مبالغی را از سرویسهای جاسوسی بیگانه اخذ کرده بود که این مبالغ نیز از وی دریافت شد، لذا با توجه به شرایط سنی و جسمی دادگاه با آزادی مشروط او موافقت اشد و مورد رأفت حکومت اسلامی قرار گرفت و آزاد شد.
خبرگزاری فارس هم دیروز اعلام کرد که ۵۳۰میلیون دلار اموال بلوکه شده ایران پیش از آزادی زاغری به حساب ایران واریز شده است. وی حدود ساعت ۱۴ و ۱۵ دقیقه دیروز به تیم انگلیسی تحویل داده شد.